LogoDMSS Документация
LogoDMSS Документация
Начална страница
Начало
Преглед на живо
Възпроизвеждане на видео
Видео разговор
Контрол на достъпа
Събитие
Любими
Аз
Често задавани въпроси
ПредговорОбщ прегледВходНачалоДобавяне на устройства
Преглед на живоВъзпроизвеждане на видеоВидео обажданеКонтрол на достъпаАлармаСъобщенияЛюбимиАз
Ръководство за потребителя

Аз

От екрана „Аз“ можете да управлявате своя акаунт, файлове, любими, споделяне на устройства и настройки на приложението.

От екрана Аз можете да управлявате своя акаунт, да получавате достъп до файловете и любимите си, да споделяте или поверявате устройства, да конфигурирате настройките на приложението и да преглеждате информация за DMSS.

Екран „Аз“
Figure 13-1 Me

Таблица 13-1 Аз

ИмеОписание
Управление на акаунтДокоснете Акаунт, за да отворите екрана Управление на акаунт.
• Преглед на лична информация.
• Промяна на паролата на потребителя. Докоснете Промяна на паролата, въведете старата и новата парола, след това докоснете Готово.
• Изтриване на акаунта. Изберете Изтриване на акаунт > Кандидатстване за изтриване, за да изтриете акаунта.
• Експортиране на информацията за вашия акаунт.
  1. Изберете Експортиране на информацията за акаунта > Експортиране.
  2. Въведете вашия имейл адрес, след това докоснете Напред.
  3. Проверете пощенската си кутия, за да получите код за потвърждение, след това въведете кода.
    Използвайте кода за потвърждение в рамките на 60 секунди след получаването му. В противен случай кодът за потвърждение ще стане невалиден.
  4. Проверете пощенската си кутия, за да прегледате експортираната информация за акаунта.
• Излизане от DMSS. Докоснете Изход, за да излезете от DMSS.
Споделяне на устройства, Групово поверяване, Експортиране на устройства• За подробности относно споделянето и поверяването на устройства вижте Споделяне на устройства и Групово поверяване на устройства.
• За подробности относно експортирането на устройства вижте Създаване на карти на устройства.
Моите файловеЕкранните снимки и записаните видеа се записват в Файлове.
ЛюбимиЗа подробности вижте Любими.
Настройки• Скорост на PTZ: Изберете скоростта за PTZ камерата от 1 до 8. Колкото по-висока е стойността, толкова по-бързо се движи PTZ.
• Режим на заснемане: Задайте броя на ръчните екранни снимки за едно заснемане.
• Настройка на NR: Колкото по-високо е нивото на NR, толкова по-добро ще бъде шумопотискането.
• Хардуерно декодиране: Докоснете Превключвател до Хардуерно декодиране, за да активирате функцията, и производителността на видео потока ще се подобри.
• Забавяне на изпратеното видео: Задайте забавянето за изпратените записи. Можете да изберете между 10 сек, 30 сек, 1 мин, 2 мин и 5 мин.
• Страница по подразбиране: Изберете типа на показване.
• Защита с парола: Можете да зададете паролата на устройството. За подробности относно промяната на паролата на устройството вижте Нулиране и промяна на паролата на устройството.
Общи• Регион: Изберете вашия регион.
• Автоматично възпроизвеждане, когато не сте в Wi-Fi мрежа: Докоснете Превключвател до Автоматично възпроизвеждане, когато не сте в Wi-Fi мрежа, за да активирате функцията, и видеата ще могат да се възпроизвеждат автоматично през други мрежи, например мобилни данни.
• Известие и период: Докоснете Превключвател до Известие, за да активирате функцията за известия за аларма, след което можете да зададете периода за получаване на известия.
  ◇ Известията могат да се изпращат само през зададения период.
  ◇ Настройката на периода се поддържа само от устройства, регистрирани към акаунта.
• Режим на външния вид:
  ◇ Запазете Съответствие със системните настройки като стойност по подразбиране.
  ◇ Ако искате да персонализирате режима на външния вид, изберете Общи > Режим на външния вид, докоснете Превключвател до Съответствие със системните настройки, след това изберете между Тъмен или Светъл.
• Картина в картината: Докоснете Превключвател до Картина в картината, за да активирате функцията, след което видеото на живо може едновременно да се гледа в малкия плаващ прозорец.
• Изчистване на кеша.
ИнструментиТествайте състоянието на Wi-Fi и състоянието на изпращане на известия на DMSS и нулирайте паролата на устройството.
Доставчик на услуги за поверяванеПреглед на информация за доставчика на услуги за поверяване.
Помощ и обратна връзкаПрегледайте кратко въведение на функциите за всеки модул.
Докоснете Търсене, за да търсите конкретни функции с ключови думи.
ПоверителностПреглед на политиката за поверителност на DMSS.
За приложениетоПреглед на информация за DMSS.

Свързани теми

  • Любими
  • Споделяне на устройства
  • Поверяване на устройства
  • Създаване на карти на устройства
  • Парола на устройството

Любими

Можете да запазвате канали в Любими, за да ги намирате лесно и да преминавате към екрана за преглед на живо, когато е необходимо.

Съдържание

Свързани теми