Podręcznik użytkownika
Ja
Na ekranie Ja możesz zarządzać swoim kontem, plikami, ulubionymi, udostępnianiem urządzeń oraz ustawieniami aplikacji.
Na ekranie Ja możesz zarządzać swoim kontem, uzyskać dostęp do plików i ulubionych, udostępniać lub powierzać urządzenia, konfigurować ustawienia aplikacji oraz wyświetlać informacje o DMSS.

Tabela 13-1 Ja
| Nazwa | Opis |
|---|---|
| Zarządzanie kontem | Stuknij • Wyświetl informacje osobiste. • Zmień hasło użytkownika. Stuknij Zmień hasło, wprowadź stare i nowe hasło, a następnie stuknij Gotowe. • Usuń konto. Wybierz Usuń konto > Złóż wniosek o usunięcie, aby usunąć konto. • Wyeksportuj informacje o koncie. 1. Wybierz Eksportuj informacje o koncie > Eksportuj. 2. Wprowadź swój adres e-mail, a następnie stuknij Dalej. 3. Sprawdź swoją skrzynkę e-mail, aby otrzymać kod weryfikacyjny, a następnie wprowadź ten kod. Użyj kodu weryfikacyjnego w ciągu 60 sekund od jego otrzymania. W przeciwnym razie kod weryfikacyjny będzie nieważny. 4. Sprawdź swoją skrzynkę e-mail, aby wyświetlić wyeksportowane informacje o koncie. • Wyjdź z DMSS. Stuknij Wyloguj, aby wyjść z DMSS. |
| Udostępnianie urządzeń, Powierzanie partiami, Eksport urządzeń | • Szczegóły dotyczące udostępniania i powierzania urządzeń znajdziesz w Udostępnianie urządzeń i Powierzanie urządzeń partiami. • Szczegóły dotyczące eksportowania urządzeń znajdziesz w Tworzenie kart urządzeń. |
| Moje pliki | Zrzuty ekranu i nagrane filmy są zapisywane w Plikach. |
| Ulubione | Szczegóły znajdziesz w Ulubione. |
| Ustawienia | • Prędkość PTZ: Wybierz prędkość kamery PTZ od 1 do 8. Im wyższa wartość, tym szybciej porusza się PTZ. • Tryb przechwytywania: Ustaw liczbę ręcznych zrzutów ekranu wykonywanych jednorazowo. • Ustawienia NR: Im wyższy poziom NR, tym lepsza redukcja szumów. • Dekodowanie sprzętowe: Stuknij • Opóźnienie wysyłanego wideo: Ustaw opóźnienie dla wysyłanych nagrań. Możesz wybrać spośród 10 s, 30 s, 1 min, 2 min i 5 min. • Domyślna strona: Wybierz typ wyświetlania. • Ochrona hasłem: Możesz ustawić hasło urządzenia. Szczegóły dotyczące zmiany hasła urządzenia znajdziesz w Resetowanie i zmiana hasła urządzenia. |
| Ogólne | • Region: Wybierz swój region. • Automatyczne odtwarzanie poza siecią Wi-Fi: Stuknij • Powiadomienia i okres: Stuknij ◇ Powiadomienia mogą być wysyłane tylko w określonym okresie. ◇ Ustawienie okresu jest obsługiwane wyłącznie przez urządzenia zarejestrowane na koncie. • Tryb wyglądu: ◇ Pozostaw Dopasuj do ustawień systemowych jako domyślne. ◇ Jeśli chcesz spersonalizować tryb wyglądu, wybierz Ogólne > Tryb wyglądu, stuknij • Obraz w obrazie: Stuknij • Wyczyść pamięć podręczną. |
| Menedżer narzędzi | Przetestuj stan Wi-Fi i wysyłania powiadomień DMSS oraz zresetuj hasło urządzenia. |
| Powierzony dostawca usług | Wyświetl informacje o powierzonym dostawcy usług. |
| Pomoc i opinie | Wyświetl krótkie wprowadzenie do funkcji każdego modułu. Stuknij |
| Prywatność | Wyświetl politykę prywatności DMSS. |
| Informacje | Wyświetl informacje o DMSS. |
Dokumentacja DMSS