LogoDMSS Dokumentasjon
LogoDMSS Dokumentasjon
Forside
Hjem
Direktevisning
Videoavspilling
Videosamtale
Adgangskontroll
Hendelse
Favoritter
Meg
Ofte stilte spørsmål
ForordOversiktPåloggingHjemLegge til enheter
DirektevisningVideoavspillingVideosamtaleAdgangskontrollAlarmMeldingerFavoritterMeg
Brukerhåndbok

Meg

På skjermen Meg kan du administrere kontoen din, filer, favoritter, deling av enheter og appinnstillinger.

På skjermen Meg kan du administrere kontoen din, få tilgang til filer og favoritter, dele eller betro enheter, konfigurere appinnstillinger og se informasjon om DMSS.

Skjermen Meg
Figur 13-1 Meg

Tabell 13-1 Meg

NavnBeskrivelse
KontoadministrasjonTrykk på Konto for å åpne skjermen Kontoadministrasjon.
• Se personlig informasjon.
• Endre brukerens passord. Trykk på Endre passord, skriv inn det gamle og det nye passordet, og trykk deretter på OK.
• Slett kontoen. Velg Slett konto > Søk om sletting for å slette kontoen.
• Eksporter kontoinformasjonen din.
  1. Velg Eksporter kontoinformasjon > Eksporter.
  2. Skriv inn e-postadressen din, og trykk deretter på Neste.
  3. Sjekk e-postkassen din for å motta en bekreftelseskode, og skriv deretter inn koden.
    Bruk bekreftelseskoden innen 60 sekunder etter mottak. Ellers blir bekreftelseskoden ugyldig.
  4. Sjekk e-postkassen din for å se den eksporterte kontoinformasjonen.
• Avslutt DMSS. Trykk på Logg ut for å avslutte DMSS.
Deling av enheter, gruppebetroelse, eksport av enheter• For detaljer om deling og betroelse av enheter, se Deling av enheter og Betro enheter i grupper.
• For detaljer om eksport av enheter, se Opprette enhetskort.
Mine filerSkjermbilder og innspilte videoer lagres i Filer.
FavoritterFor detaljer, se Favoritter.
Innstillinger• PTZ-hastighet: Velg hastigheten for PTZ-kameraet fra 1 til 8. Jo høyere verdien er, desto raskere beveger PTZ seg.
• Opptaksmodus: Angi antall manuelle skjermbilder per gang.
• NR-innstilling: Jo høyere NR-nivået er, desto bedre blir støyreduksjonen.
• Maskinvaredekoding: Trykk på Veksle ved siden av Maskinvaredekoding for å aktivere funksjonen, og da forbedres ytelsen til videostrømmen.
• Forsinkelse for sendt video: Angi forsinkelsen for sendte opptak. Du kan velge mellom 10 s, 30 s, 1 min, 2 min og 5 min.
• Standardside: Velg visningstypen.
• Passordbeskyttelse: Du kan angi passordet til enheten. For detaljer om endring av enhetspassordet, se Tilbakestille og endre enhetspassordet.
Generelt• Region: Velg regionen din.
• Spill automatisk av når du ikke er på et Wi-Fi-nettverk: Trykk på Veksle ved siden av Spill automatisk av når du ikke er på et Wi-Fi-nettverk for å aktivere funksjonen, og da kan videoer spilles av automatisk på andre nettverk, for eksempel mobildata.
• Varsling og periode: Trykk på Veksle ved siden av Varsling for å aktivere funksjonen for alarmvarslinger, og deretter kan du angi perioden for å motta varslinger.
  ◇ Varslinger kan bare sendes i den definerte perioden.
  ◇ Periodeinnstillingen støttes bare av enheter som er registrert på kontoen.
• Utseendemodus:
  ◇ Behold Match systeminnstillinger som standard.
  ◇ Hvis du vil tilpasse utseendemodusen, velg Generelt > Utseendemodus, trykk på Veksle ved siden av Match systeminnstillinger, og velg deretter mellom Mørk eller Lys.
• Bilde-i-bilde: Trykk på Veksle ved siden av Bilde-i-bilde for å aktivere funksjonen, og da kan live-videoen samtidig vises i det lille, flytende vinduet.
• Tøm hurtigbuffer.
VerktøyTest Wi-Fi-status og status for varselutsending i DMSS, og tilbakestill enhetspassord.
Betrodd tjenesteleverandørSe informasjon om den betrodde tjenesteleverandøren.
Hjelp og tilbakemeldingSe en kort introduksjon av funksjonene for hver modul.
Trykk på Søk for å søke etter bestemte funksjoner med nøkkelord.
PersonvernSe DMSS sin personvernerklæring.
OmSe informasjon om DMSS.

Relaterte emner

  • Favoritter
  • Deling av enheter
  • Betro enheter
  • Opprette enhetskort
  • Enhetspassord

Favoritter

Du kan lagre kanaler i Favoritter for å finne dem enkelt og gå til Live View-skjermen når det er nødvendig.

Innholdsfortegnelse

Relaterte emner