פעולות בסיסיות
ביטול קישור מכשירים
ביטול קישור מכשירים שמקושרים לחשבון אחר
ביטול קישור מכשירים
בעת הוספת המכשיר, אם המכשיר מקושר לחשבון אחר, ניתן לבטל תחילה את קישור המכשיר. לאחר מכן תוכל להוסיף את המכשיר בהצלחה.
הליך
-
הקש על בטל קישור במסך הבית.
-
הקש על בקש ביטול קישור.
-
סרוק את קוד ה-QR או הזן את המספר הסידורי של המכשיר באופן ידני. ישנן 2 השיטות הבאות:
-
בקש ביטול קישור:
- המערכת מציגה את קוד ההרשאה. עקוב אחר ההוראות שעל המסך כדי להעלות את התמונות הנדרשות.
- המערכת מאמתת את המידע שהוגש. ניתן לבטל את קישור המכשיר לאחר שהמערכת מאמתת את המידע בהצלחה.
-
בטל קישור עם סיסמת המכשיר: אם יש לך את סיסמת המכשיר, תוכל להזין את סיסמת המכשיר כדי לבטל את קישור המכשיר.
המכשיר חייב להיות מקוון. אם שכחת את הסיסמה או שהסיסמה שגויה, תוכל לבקש לבטל את קישור המכשיר.
-
תיעוד DMSS